Başkan Büyükkılıç'ın İnceleme ve Ziyaretleri

Başkan Büyükkılıç'ın İnceleme ve Ziyaretleri
Başkan Büyükkılıç'ın İnceleme ve Ziyaretleri
Başkan Büyükkılıç'ın İnceleme ve Ziyaretleri
Başkan Büyükkılıç'ın İnceleme ve Ziyaretleri
Başkan Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi’nde gerçekleştirilen aşı çalışmaları hakkında bilgi alırken, Erciyes Üniversitesi’ne Aşı Araştırma, Geliştirme ve Uygulama Merkezi de yapılacağını söyledi


Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ile birlikte önce Erciyes Üniversitesi Çocuk Hematoloji-Onkoloji ve Kemik iliği Nakli Hastanesi’nin (KANKA) inşaatında incelemelerde bulundu, ardından Erciyes Üniversitesi aşı çalışmalarını yerinde gördü.İnceleme ve ziyaretlere AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ve Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ile birlikte AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın ve Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış da katıldı.Ziyaretlerine önce Erciyes Üniversitesi Çocuk Hematoloji-Onkoloji ve Kemik iliği Nakli Hastanesi’nin (KANKA) inşaatını gezerek başlayan ve inşaat hakkında bilgi alan Başkan Büyükkılıç, Çocuk Hastanesi’nin dünyanın sayılı ve etkili merkezlerinden biri olacağını ifade ederek, “Yapımında emeği geçenlere ve şehrimizdeki çalışmalarda her zaman katkı sağlayan hayırseverlerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“İNŞALLAH AŞI ÇALIŞMASI KISA SÜREDE BİTECEK” 

Özhaseki ve Büyükkılıç beraberindekilerle birlikte daha sonra Erciyes Üniversitesi’ne giderek, Kovid-19 aşısı için çalışmalarını sürdüren Prof. Dr. Aykut Özdarendeli’yi ve Erciyes Üniversitesi Hastaneler Başhekimi Prof. Dr. H. Kutay Taşdemir’i ziyaret etti. Ziyarette aşı çalışmalarının büyük bir hızla devam ettiğini dile getiren Başkan Büyükkılıç, “İnşallah çalışmalar mümkün olan en kısa sürede bitecek ve tüm izinler alınarak, yerli aşıda aşılama işlemine geçeceğiz” diye konuştu. Erciyes Üniversitesi’ne Aşı Araştırma, Geliştirme ve Uygulama Merkezi de yapılacağını söyleyen Büyükkılıç, Erciyes Üniversitesi’ne ve ülkeye hayırlı olması temennisinde bulundu.