Büyükşehir Belediyesi ihtiyacı olanın yanında olmaya devam edecek.
Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Uluslararası Liselerarası Tiyatro Festivali sona erdi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 1977-78 döneminde mezun olduğu o yıllardaki ismi Sanat Okulu olan Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin mezunlar buluşmasına katıldı.
Şehrimizdeki okullarda incelemeler yapmak üzere Kayseri’ye gelen Bayburtlu eğitimciler Bilim Merkezi’ne hayran kaldılar.
Büyükşehir Belediyesi kültür sanat etkinlikleri ünlü oyuncuların rol aldığı “El Deliye Biz Akıllıya Hasret” adlı tiyatro ile devam etti.
Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki KAYMEK, Anadolu’nun en büyük sergisini bu yıl “Umut ve Barış” temasıyla Kayseri Dünya Ticaret Merkezi'nde açtı.
?Başkan Çelik 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı
Sahabiye ve Fatih Mahallelerini kapsayan Kentsel Dönüşüm Projesi’nde uzlaşma sağlanamayan hak sahiplerinin taşınmazları uzlaşma sağlanan hak sahiplerine satılacak.
Kayseri ve Niğde Esnaf Kefalet Kooperatifi Başkanları Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i ziyaret etti.
Başkan Çelik, çalışmaları yerinde inceledi ve Ramazan ayında iftarı Büyükşehir Belediyesi’nin vereceğini açıkladı.
Geleceğin bilim ve sanat insanları Başkan Çelik’i ziyaret etti.
Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Ulaşım A.Ş.’yi LÖSEV’e kayıtlı çocuklar ziyaret etti.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, kent merkezi ve ilçelerden gelen bir grup muhtarla toplantı yaptı.
Büyükşehir Belediyesi, Kayserili gençleri gruplar halinde Çanakkale’ye götürmeye devam ediyor.
KAYMEK sergisi bu yıl kapılarını “Umut ve Barış” temasıyla açacak.
Başkan Çelik, Kayserispor takımına yemek verdi ve gösterilen başarının nedenlerine değindi.
Başkan Çelik, ordumuzun vurucu gücü için en önemli merkezlerden olan 2’inci Ana Bakım Merkezi Komutanlığı’nı ziyaret etti.
Kayseri’nin kardeş şehri olan Kabardey-Balkarya Cumhuriyeti’nin başkenti Nalçik’ten bir heyet Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i ziyaret etti.
?Büyükşehir Belediyesi’nin açtığı Türk El Sanatları Şöleni alanını beş günde 18 bin kişi ziyaret etti.